Slik er fjerde sesong av «Girls»

Blir evighetsserie?

MIDDAG: Som pilotepisoden åpner fjerde sesong av «Girls» med at Hannah (Lena Dunham) spiser middag med foreldrene før et viktig vendepunkt i livet. Hun skal nemlig flytte fra New York for å gå på forfatterskole i Iowa. FOTO: HBO Nordic
MIDDAG: Som pilotepisoden åpner fjerde sesong av «Girls» med at Hannah (Lena Dunham) spiser middag med foreldrene før et viktig vendepunkt i livet. Hun skal nemlig flytte fra New York for å gå på forfatterskole i Iowa. FOTO: HBO Nordic Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hanna Horvath er i dokø på en fest full av folk som er mye yngre enn henne. Hun har nettopp møtt en gråtende jente som frykter typen er utro fordi de har et avstandsforhold. Hannah, selv i et avstandsforhold, blir engasjert.

- Du kan ikke henge rundt og være «lille frøken trofast». Det er galskap. ER DU GAL?!?

Den fulle, nervøse, tissatrengte grinejenta som er redd for at typen skal være utro fordi de har et langdistanseforhold, hun rister så hardt på hodet at nakken nesten knekker og sier:

- Nei.

Og Hannah, lik en general som strammer opp hæren sin før et avgjørende slag, sier: 

- Du skal gå inn i den stua og du skal få dyppa pikken. Her, drikk dette, drikk dette. 

Hannah rekker jenta, som ikke trenger mer øl, en boks med øl.

- Det skal gå bra. Det er bare det at jeg har opplevd ganske mye. Jeg er 25 år gammel og jeg er her for å hjelpe deg, ok?

Mager selvinnsikt og dårlige råd?

Joda, ved første øyekast synes alt å være ved normalen for «Girls» og hovedpersonen Hannah, spilt av serieskaper Lena Dunham.

Likevel. Når suksessen nå returnerer for sin fjerde sesong mandag, både på HBO Nordic og C More, er det i en mer dempet utgave enn vi er vant til å se den. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer