Du leser nå Dagbladet Pluss

Slik er «Nobel»-Danica helt privat

Danske Danica Curcic (31) prioriterer blant annet en spesiell norsk tv-serie når hun har fri fra tv-innspillinga.

KJENT FJES: Danske Danica Curcic har blitt et kjent fjes også i Norge gjennom rollen som løytnant Adella Hanefi i NRK-storsatsinga «Nobel». – Jeg er enormt stolt over å være med i en TV-serie som tør å være politisk og kritisk, sier Curcic til Dagbladet. Foto: EIRIK EVJEN / MONSTER SCRIPTED
KJENT FJES: Danske Danica Curcic har blitt et kjent fjes også i Norge gjennom rollen som løytnant Adella Hanefi i NRK-storsatsinga «Nobel». – Jeg er enormt stolt over å være med i en TV-serie som tør å være politisk og kritisk, sier Curcic til Dagbladet. Foto: EIRIK EVJEN / MONSTER SCRIPTEDVis mer

Jeg er så forelsket i «Skam». Det er en genial fucking serie, sier «Nobel»-stjerna Danica Curcic entusiastisk.

Dagbladet snakker med den danske skuespilleren gjennom en litt sprakete Skype-linje. Curcic befinner seg nemlig i Halifax i Canada, der hun gjør sin største rolle så langt i den amerikanske storsatsinga «The Mist».

TV-serien er basert på Stephen Kings skrekkroman med samme navn, og kommer ifølge Curcic på skjermen i 2017.

–Jeg spiller en ung junkie på flukt, og filmer på livet løs i et stort tåkekammer, forteller skuespilleren lattermildt.

For Curcic, som til nå har hatt sin arbeidsplass i Skandinavia, var det uvant å entre et TV-sett med 200 mennesker på jobb.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.