NY OPPDATERING: Bildedelingstjenesten Instagram lanserte tirsdag en ny oppdatering med tre nye filtre, og en ny hashtag-funkson. Foto: Instagram
NY OPPDATERING: Bildedelingstjenesten Instagram lanserte tirsdag en ny oppdatering med tre nye filtre, og en ny hashtag-funkson. Foto: InstagramVis mer

Slik er nye Instagram

Forbyr bruken av én emoji.

(Dagbladet): Tirsdag lanserte Instagram en ny versjon av det populære sosiale mediet.

Har du oppdatert til den ny versjonen av bildedelingstjenesten, har du kanskje allerede lagt merke til at designet har forandret seg. Blant annet har hjertene og kommentarboblene blitt annerledes enn de var tidligere.

Men det er også flere nye funksjoner ved den nye oppdateringen.

Nye filtre Ifølge Instagrams egen blogg har det nå kommet tre nye filtre, som har fått navnene Lark, Ryes og Juno.

FORBUDT: Denne aubergine-emojien kan ikke hashtagges alene. Foto: Emoji
FORBUDT: Denne aubergine-emojien kan ikke hashtagges alene. Foto: Emoji Vis mer

- Inspirert av helgeopplevelser utendørs, er Lark, Reyes og Juno en familie av moderne, subtile filtre som lysner og forbedrer bildene dine på vakre måter, skriver Instagram på bloggen sin.

Og i tillegg til de nye filtrene, lanserer også tjenesten en ny måte å organisere bilder på: Man kan nå hashtagge emojis.

#Emoji Det vil si at når man hashtagger emojis, kan man gå inn på dem og finne andre bilder som er hashtagget med den samme emojien.

Men det er likevel ikke alle emoji-tegnene man kan bruke alene. Ifølge nettstedet 730.no har Instagram bannlyst emojien som viser en aubergine. Kombinerer man aubergine-tegningen med en annen, skal det likevel fungere.