Slik er Tom Cruises ekstreme stuntplan

«Mission Impossible»-produksjonen har bygget en enorm stuntrampe på toppen av fjellet Helsetkopen. Motorsykler er fraktet opp med helikopter, ifølge nabo.

HOLLYWOOD I HELLESYLT: Tom Cruise øver på fallskjermhopping ved fjellet Helsetkopen i Hellesylt. Det er også bygget en enorm stuntrampe på toppen av fjellet. Video: Lars Eivind Bones / Reporter: Knut-Eirik Lindblad / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

HELLESYLT, MØRE OG ROMSDAL (Dagbladet): Superstjerne Tom Cruise er velkjent for å utføre sine egne og svært ekstreme stunt i filmene han spiller i. Deler av «Mission Impossible 7» spilles inn i Norge i september, og det viser seg at neste avsnitt av actionfilmserien har store ambisjoner når det kommer til grensesprenging.

Dagbladet er tirsdag på plass ved foten av det populære basehoppfjellet Helsetkopen i Stranda kommune i Møre og Romsdal. Fra veien i dalføret under det 1200 meter høye fjellet, ser man at «Mission Impossible»-produksjonen har bygget en enorm rampe på toppen av Helsetkopen.

Basert på tidligere publiserte bilder av Cruise fra Oxfordshire i England, er det nærliggende å tro at produksjonen jobber med et stunt hvor en fallskjermutstyrt Cruise akselererer med en motorsykkel på rampa og hopper sittende på kjøretøyet utfor Helsetkopen.

Ifølge en nabo Dagbladet har pratet med, er det fraktet en rekke motorsykler opp til toppen av fjellet tirsdag.

Juvet direkte under toppen av klippen er en internasjonalt kjent destinasjon for ekstremsport. Det arrangeres blant annet konkurranser for wingsuitentusiaster som flyr ned juvet før de svinger til høyre ut i dalføret og utløser fallskjermen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer