Slik får du betakode til «Battlefield 3»

EA lokker skyteglade med eksklusiv godbit.

|||I en pressemelding avslører EA at de som kjøper samlerutgaven av det kommende krigsspillet «Medal of Honor» også vil få tilgang til en betatest av det etterlengtede skytespillet «Battlefield 3».

Invitasjonen til testen vil komme i løpet av 12 måneder etter at «Medal of Honor» blir sluppet. Ingen detaljer om «Battlefield 3» har så langt blitt avslørt, men i forbindelse med en finansrapport sommeren 2009 fortalte EAs John Pleasants at han hadde sett spillet i aksjon.

- Jeg har hatt æren av å se på «Battlefield 3» over hos DICE i Sverige, og ble høyst imponert over måten teamet jobber med dette produktet, sa Pleasants ifølge G4TV. 

Det er verdt å nevne at det er det svenske Battlefield-studioet DICE som også utvikler flerspillerdelen av «Medal of Honor», og derfor er det naturlig at DICE bruker dette spillet som kanal for å teste «Battlefield 3».

Men det er ikke bare en betatest til «Battlefield 3» som EA kan friste «Medal of Honor»-spillere med. Det avsløres også at de som kjøper samlerutgaven vil få flere strenger å spille på når tittelen lanseres til høsten, blant annet gjennom kraftigere våpen og mer kamuflasje. En MP-7 vil være tilgjengelig helt fra starten av i spillet, og de som handler samlerutgaven av spillet vil også få tilgang på spesial-slugs til hagler.

Under årets E3 annonserte EA i tillegg en eksklusiv allianse med Sony hvor samlerutgaven av «Medal of Honor» til PlayStation 3 også vil inneholde en remastret utgave av PS2-spillet «Medal of Honor: Frontline», som har får HD-grafikk for anledningen.

I forbindelse med annonseringen av «Battlefield 3»-betatesten, har EA også lagt ut en ny trailer for «Medal of Honor», regissert av Joe Hahn fra Linkin Park, som også inneholder den nye singelen fra bandet kalt «The Catalyst».

«Medal of Honor» utviklest til Xbox 360, PS3 og PC og slippes 14. oktober.