Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Slik får du U2-billetter

Det blir kamp om billettene når de blir lagt ut for salg i dag.

(Dagbladet.no:) Klokka 10 i dag legges billettene til U2s konsert på Valle Hovin ut for salg. Selv om det er snakk om 40 000 billetter kommer de til å forsvinne fort.

I 2003 ble 11 000 Robbie Williams-billetter revet bort på 14 minutter.

Det koster hele 620 kroner å se U2 til sommeren, noe som er mer enn de fleste andre konsertene her i landet.

- Det er en pris bandet har i hele Europa, og vi kan ikke påvirke den, sier Rune Lem i konsertarrangør Gunnar Eide Concerts til Dagbladet.no.

Ikke gi opp

Billettene blir lagt ut for salg hos Ticnet, på Narvesen og billettkontoret til Oslo Spektrum. Når klokka slår 10 vil du antageligvis ha problemer med å klikke deg inn på U2-konserten på Ticnet-sida. Du må likevel ikke gi opp.

Trykk deg inn igjen og igjen, og du vil til slutt komme inn.

Det går også an å bestille billettene via telefon, men også her kommer pågangen til å være stor. Prøv deg på telefonen samtidig som du klikker på internett. Da har du dobbelt så stor sjanse.

Gå på Narvesen

Den beste måten å få billett på vil nok likevel være å være i en Narvesen-kiosk klokka 10.

- Det beste tipset jeg kan gi er å stå på Narvesen med mobiltelefonen i hånda, sier Hanne Paulsrud, kontorsjef i Ticnet.

Hun regner med at billettene kommer til å bli revet bort i løpet av dagen.

Så hvis du er U2-fan bør du ikke ta sjansen på at det er billetter igjen på mandag.

U2-KØ: I morgen kommer det til å være kø på telefonlinjene og høy trafikk på nettet. 40 000 U2-billetter kommer til å bli revet bort fort.