Slik får du verdens beste tv- og filmtilbud inn i stua

Alt du trenger er en Apple TV - og disse triksene.

GIR TILGANG TIL FILM OG TV: Apple TV 2 er nå å få kjøpt i Norge - men for å få fullt utbytte av den må du være litt kreativ. Foto: AP Photo/Mark Lennihan/Scanpix
GIR TILGANG TIL FILM OG TV: Apple TV 2 er nå å få kjøpt i Norge - men for å få fullt utbytte av den må du være litt kreativ. Foto: AP Photo/Mark Lennihan/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Rundt ett år etter at Steve Jobs lanserte Apples vesle TV-boks Apple TV 2 (ATV2) i USA i fjor, er tiden endelig inne for en norsk lansering.

I forbindelse med at Apple omsider har begynt å selge filmer i norske iTunes, er det også helt naturlig at brukerne her på berget skal få mulighet til å se filmer du leier på nettet på sin egen tv-skjerm.

Boksen koster rundt 850 kroner, noe som ikke kan sies å være en altfor stor investering - spesielt med tanke på hva du kan få ut av den.

Slik du får den fra butikken gir boksen umiddelbar tilgang på mye moro. Men om du er villig til å gå noen skritt lengre, kan du åpne opp for en underholdningssentral som langt utkonkurrerer alt annet på markedet.

Liten og enkel Først av alt kan vi ta for oss hva det er du får rett ut av boksen. ATV2 er, som med de fleste andre Apple-produkter, en svært enkel dings å forholde seg til helt fra start. Den «lille svarte» er ikke stort større enn en hockeypuck, og er klar for bruk straks etter at du har satt i strømmen, koblet den til tven med en HDMI-ledning og tastet inn din iTunes-kontoinformasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer