Slik feirer stjernene årtusenskiftet

Sju og en halv million kroner: Det er prisen du må betale for to for konsert med Barbara Streisand nyttårsaften. Her er oversikten over stjernenes nyttårsfeiring.

Latin-amerikanske Gloria Estefan feirer milennium med fansen i Miami til ut i de små timer. Til Miami kommer også Rapper Puff Daddy, skriver tyske Der Spiegel.

Men milenniets store party ligger an til å finne sted i New York. De som har anledning til å svi av inntil 20 000 kroner på en kveld, kan for eksempel gå på konsert med Sting, Tom Jones, Andrea Bocelli, Chuck Berry og Cool & the Gang.

Grand finale

Fristes du av glitter og glam, kan Las Vegas kanskje være stedet å dra. For opptil sju og en halv million kan to personer overvære det ryktene sier blir Barbara Streisands siste konsert på amerikansk jord. Lønnsslippen blir pen, Streisand håver inn 100 millioner kroner på rigget. Inkludert i de dyreste billettene er billetter til en galamiddag, der Streisand også deltar, samt nyttårsfrokost den 1. januar 2000 der Streisand selv står for serveringen. Det finnes også billigere billetter til rundt 19 000 kroner.

Blir billettprisene likevel noe stive, har Las Vegas mer å by på. Rod Stewart rocker på The Rio Hotel. Bette Middler, Frankie Avalon, The Tokens og The Shangri-Las. Streisand er ikke den eneste som benytter milenniet til et siste sprell. Celine Dion opptrer i Kanada, og det ventes å bli hennes siste offentlige opptreden.

Spektakulære show

Michael Jackson innvier Sydneys nye olympiastadion med et spektakulært show. Oppvarmingsbandet blir INXS, med Terence Trent D'Arby i avdøde Michael Hutchences rolle. Mindre storslagen blir neppe Jean-Michelle Jarres show ved pyramidene i Egypt.

Avholdsfolket får gryta si fylt av Eric Clapton. Eks-alkoholikeren holder en lukket fest i England for mennesker som opprinnelig ønsker å slutte å drikke i år 2 000.

DYR Å HØRE PÅ: Barbara Streisand.