Slik feires Nærum i siste sending

Fikk «smektende soul» fra nye og gamle kolleger.

SANGNUMMER: Etter 442 episoder var det slutt for Knut Nærum, og Nytt på nytt-veteranen fikk en musikalsk avskjed. Den mystiske Almaas-bysten på bordet foran ham er NRK hemmelighetsfulle om. Foto: Anne Liv Ekroll / NRK
SANGNUMMER: Etter 442 episoder var det slutt for Knut Nærum, og Nytt på nytt-veteranen fikk en musikalsk avskjed. Den mystiske Almaas-bysten på bordet foran ham er NRK hemmelighetsfulle om. Foto: Anne Liv Ekroll / NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sesongens siste «Nytt på nytt», og den siste sendingen noensinne med Knut Nærum som fast lagleder, går på lufta i kveld.

Episoden ble innspilt på torsdag, etter redaksjonens ønske uten presse til stede, melder NRK.

Knut Nærum ante lite om avskjeden han skulle få. Markeringen, som inkluderte både gamle og nye kolleger, inneholdt blant annet et «smektende og groovy soul-nummer», ifølge Nærum selv.

Nekter å fortelle om Almaas-byste På bildet NRK har delt fra sendinga er det dessuten en mystisk gjenstand på bordet foran humoristen: Noe som kan se ut som en pappfigur eller byste av Jon Almaas.

Prosjektleder for Nytt på nytt i NRK, Guri Skavlan, nekter å røpe hva det dreier seg om.

- Svaret får du i sendinga i kveld, sier hun.

- Overveldende - Jeg hadde ikke forventet noe særlig, kanskje en kake. Men dette var stort. Når man først skal slutte så er det overveldende å få lov til å slutte på denne måten, sa Nærum til NRK.no etter innspilling.

Han fikk også spørsmål om hvilke tanker han sitter igjen med etter fullført løp.

- Jeg føler meg som en larve som har forsøkt å gå birken og brutt før mål. Jeg slutter lenge før det er over, men det har likevel vært en lang tur, svarte Nærum.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.