Slik festet «Mesternes mester»-deltakerne

- Jeg bruker ikke å danse, men jeg dansa hele natta. Se video fra festen.

SICILIA (Dagbladet): Etter at Aleksander Hetland (32) ble kronet til årets vinner av «Mesternes mester» - og Frode Andresen (41) måtte konstatere andreplassen etter en jevn superfinale, var det duket for storstilt fest.

Superfinalistene var innom et hotell for å dusje og skifte, før de ble mottatt av sine tidligere konkurrenter med jubel og klapping.

- Helt konge, sier Hetland til Dagbladet da han ankommer.

De to ble mottatt med store smil og klemmer. I tillegg til høy musikk og alkohol i glassene.

- Det ser ut til å bli en god fest, sier Andresen.

Flere av deltakerne skulle ta fly hjem til Norge tidlig neste morgen. De hadde derfor pakket bagasjen, og var klare for å dra rett fra fest til flyplassen.

TOK MED BARNA.  Programleder Dag Erik Pedersen fikk besøk av familien på Sicilia. De ble også med på festen etter finalen.  
Foto: Nina Hansen / Dagbladet
TOK MED BARNA. Programleder Dag Erik Pedersen fikk besøk av familien på Sicilia. De ble også med på festen etter finalen. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

• Se video fra festen øverst i saken.

Hetland fikk pokalen og ble båret på kongestol, før det var tid for dans. Festen ble avholdt på en takterrasse over en restaurant på Sicilia - og det var god stemning både blant deltakerne, programleder Dag Erik Pedersen og crewet.

- Det ble en kjempemorsom fest. Det blir alltid det når det har vært så intensive uker, og man endelig kan slappe av og pynte seg. Det var kjempeartig. Jeg bruker ikke å danse så mye, men jeg dansa hele natta. Kjempegøy!, sier Mette Solli (40) til Dagbldet.

GODE VENNER:  Både de foran og bak kameraet ble gode venner, og her danser Tora Berger med programleder Dag Erik Pedersens datter.
Foto: Nina Hansen / Dagbladet
GODE VENNER: Både de foran og bak kameraet ble gode venner, og her danser Tora Berger med programleder Dag Erik Pedersens datter. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

Hun ble slått ut i finaleprogrammet, og endte på en tredjeplass i årets konkurranse.

- Det er kjempegøy å feste med de man har konkurrert med, crewet og menneskene rundt. Vi ble jo veldig godt kjent, sier hun.

DANS, DANS, DANS:  Tora Berger og Kari Schibevaag kastet ikke bort et sekund, og danset fra festen startet.

Foto: Nina Hansen / Dagbladet
DANS, DANS, DANS: Tora Berger og Kari Schibevaag kastet ikke bort et sekund, og danset fra festen startet. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer