Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Slik fjerner du appene du aldri blir kvitt

Bli kvitt appene som tar opp plass på hjemskjermen din.

(Dagbladet): Mange har latt seg irritere over de forhåndsinstallerte appene som fyller opp hjemskjermen på telefonen. 

Ved hjelp av et enkelt triks får du fjernet appene på iPhonen.

• Se video i vinduet øverst i saken.

Det finnes flere ulike versjoner på hvordan man kan fjerne appene, men en profil på YouTube har lastet opp en illustrasjonsvideo som har hjulpet mange.

Slik gjør du det: Fremgangsmåten er kjapp og enkel. Det første man gjør er å legge appene i en samlet mappe. Dra appen du ønsker å fjerne til høye så det legges i en ny mappe.

Hold knappen inne, dra appen til høyre ut av mappen, for så å dra det tilbake i mappen, uten å slippe. Trykk deretter på hjemknappen og slipp ikonet.

Ryddig hjemskjerm Mange er opptatt av å ha en ryddig hjemskjerm, der man ofte sorterer appene i ulike mapper.

Forhåndsinstallerte apper som iBooks, Numbers, Pages og Keynote blir for mange ikke brukt, og appene ender opp med å fylle opp plassen på hjemskjermen.

Det finnes mange enkle knep og smarte tips for å kunne utnytte iPhonen din på best mulig måte. Her er ti iPhone-triks du kanskje ikke kjenner til.  

Slettes ikke Selv om ikonet «flyr» til side og forsvinner fra hjemskjermen, slettes den ikke fra telefonen. Den enkle metoden hjelper deg kun med å fjerne appene fra hjemskjermen.

Ved å søke opp navnet til appen i søkemotoren kan du lett trykke deg inn på den igjen.

Les også om det hemmelige iPhone- trikset som sjekker den virkelige dekningen din.

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media