Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Slik følger du Dagbladet på Spotify

Hva har Dagbladet, Barack Obama, Metallica og Paul McCartney til felles? Jo, vi kan dele våre spillelister på Spotify.

DAGBLADET + SPOTIFY: Teknologi- og utviklingsredaktør Hildegunn Amanda Soldal og musikksjef Sven Ove Bakke i Dagbladet er godt fornøyd med Spotify-samarbeidet. - Dette vil gjøre Dagbladets musikkprioriteringer tydeligere for Spotify-brukerne. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
DAGBLADET + SPOTIFY: Teknologi- og utviklingsredaktør Hildegunn Amanda Soldal og musikksjef Sven Ove Bakke i Dagbladet er godt fornøyd med Spotify-samarbeidet. - Dette vil gjøre Dagbladets musikkprioriteringer tydeligere for Spotify-brukerne. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Og i dag blir det enda lettere å følge oss.

Nå introduserer Spotify en follow-funksjon som innebærer at du kan få musikkanbefalinger fra de du stoler mest på.

Følg venner, artister, inspirasjonskilder og media for å se hva de hører på akkurat nå.

Tett på - Brukerne sier at de ikke vet hva de skal høre på, og artistene forteller oss at de vil komme i tettere kontakt med fansen», sier grunnlegger av Spotify, Daniel Ek.

I Norge er NRKP3 og Dagbladet eneste medier på den nye follow-funksjonen. Det vil si at brukerne av Spotify kan følge Dagbladets anbefalinger og hver enkelt anmelder.

-Dette vil gjøre Dagbladets musikkprioriteringer tydeligere for Spotify-brukerne, sier teknologi- og utviklingsredaktør Hildegunn Amanda Soldal.

Spotify-app Hun er glad for samarbeidet med Spotify, og opplyser at Dagbladets prisbelønte Spotify-app er blitt godt mottatt.

-Dagbladet er sterk på musikk og anmeldelser, og sitter inne med god ekspertise det nå blir lettere å følge, sier Soldal.

Blant de andre artistene, kjendisene og mediehusene du kan følge spillelistene til, er David Guetta, Pichfork, Barack Obama, Justin Bieber, Vinni, Madcom og Paul McCartney.

Samt Metallica, som i går la hele sin katalog på Spotify for første gang.

Metallica endelig med - Det blir litt som Twitter fungerer. Man velger hvem man vil følge, sier Sindre Olsson i Gambit HK på vegne av Spotify.

Han er også storfornøyd med at Metallica er innlemmet i Spotify-familien.

-Alle bandets innspillinger er nå tilgjengelige, sier Olsson.

Discover-funksjon Samtidig lanserer Spotify discover-funksjon.

Kombinasjonen av det beste fra teknologien med innhold fra bl.a. Pitchfork, Songkick, Dagbladet og Tunigo vil funksjonen hele tida oppsøke det mest relevante innholdet og vise det til deg.

Som nye låt- og albumreleaser fra artistene du følger, all musikken og spillelistene som er delt av dem du følger og smarte anbefalinger basert på din lyttehistorikk inkludert musikk, anmeldelser og konserter.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!