Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Slik fungerer Dagbladets filmklubb

Blir du medlem nå, kan du vinne fet filmpakke.

(Dagbladet): Dagbladet bringer deg daglig de viktigste og morsomste nyhetene fra både den norske og den internasjonale filmverdenen. Men visste du at vi også driver en egen filmklubb?

Melder du deg inn der, får du jevnlig sms-tilbud om å se nye filmer før de har ordinær premiere. Vi setter opp klubbvisninger i Oslo, Bergen, Trondheim, Tromsø og Stavanger, og medlemmene slipper gratis inn med en venn.

Du betaler med andre ord bare de fem kronene det koster å motta sms'en.

I år har vi blant annet invitert til førvisninger av den kritikerroste Tom Hanks-filmen «Captain Phillips», tidsreisedramaet «About Time», Brad Pitts zombiefilm «World War Z», Thomas Vinterbergs skjellsettende «Jakten», og Iram Haqs «Jeg er din», som er Norges kandidat til årets Oscar-pris for beste fremmedspråklige film neste år.

Og: Nå er det ekstra attraktivt å melde seg inn i Dagbladets filmklubb. Gjør du det er du nemlig med i trekningen om en pakke full av gratisbilletter, bøker, filmer og unikt filmstæsj fra «Hunger Games: Catching Fire», «Divergent», «Anchorman 2» og flere andre filmer.

En skikkelig forundringspakke kan dermed være på vei til deg før jul.

Slik blir du medlem Torsdagen før visning sender filmklubben ut invitasjoner til medlemmene på SMS.

For å bli invitert må du melde deg inn.

Det gjør du slik: Send FILMKLUBB BY til 2400, der BY er Oslo, Bergen, Trondheim, Tromsø eller Stavanger. (Eksempel: FILMKLUBB OSLO til 2400)

Hver mottatt SMS koster fem kroner.

Ta med deg mobilen til din kino med SMS'en klar for å hente billettene. Du får to billetter for sms'en du mottar. Billetter deles ut til salen er full. Altså: Førstemann til mølla.

Vil du melde deg ut, send FILMKLUBB BY STOPP til 2400 (Eksempel: FILMKLUBB OSLO STOPP til 2400)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media