Slik går det med «Sopranos»-barna

Serieskaperen avslører.

Les også:
«Sopranos»-kaos etter siste episode

Obs! Saken inneholder avslørende opplysninger om den siste episoden i serien.

(Dagbladet.no): De siste minuttene av den aller siste «Sopranos»-episoden er definitivt blant årets mest omdiskuterte tv-øyeblikk.

Bare serieskaper David Chase har vært tilbakeholden med å delta i diskusjonen. Før nå.


Chase har latt seg intervjue til «The Sopranos: The Complete Book», som kommer ut i USA denne uken. Her sier produsenten at han ikke tror Tony dør. Sluttsekundene består i en snedig oppbygget scene der Tony, Carmela og AJ spiser løkringer, før skjermen brått blir svart.

- Det VAR faktisk en krig i den virkelige verden den uka, og forsøk på terrorangrep i London. Men alt disse folka ville snakke om var løkringer, sier Chase i intervjuet ifølge Los Angeles Times.

Han hadde selv både skrevet og regissert siste episode, men avviser at det var noen form for tung symbolikk i de siste minuttene. Hva man så - og ikke så - var alt man fikk.

Chase sier også han mener det var patetisk med alle som klaget over at Tonys skjebne ikke ble beseglet.

- Tony hadde vært et alter ego for folk. De hadde kost seg mens de så ham stjele, drepe, lyve og jukse. De heiet på ham. Og nå ville de, helt plutselig, se ham blir straffet for det. De ville ha «rettferdighet».


Da vi forlot Soprano-familien så ikke ting ut til å gå særlig bra for sønnen Anthony junior. Men Chase tror ikke AJs framtid var så mørk.

- Han ville trolig blitt en filmprodusent på lavt nivå. Men han kommer ikke til å bli en drapsmann som faren. Meadow blir kanskje ikke en barnelege eller advokat, men hun vil lære å manøvrere seg i denne verden på en måte som Carmela aldri gjorde.
Se sluttscenen her

DØR IKKE: Anthony junior får det bedre enn man kanskje skulle tro, mens Meadow muligens ikke klarer å leve opp til foreldrenes forventninger.
PRISVINNENDE: David Chase tok med seg to priser under årets Emmy-utdeling.