Slik går det når 20 par skal kle av hverandre for første gang

Denne videoen skulle lure verden.

(Dagbladet): Kortfilmen «First Kiss» fikk enorm oppmerksomhet da den ble lagt ut på YouTube i midten av Mars. Den viste 20 tilsynelatende fremmede par som skulle kysse for første gang.

Det var den georgisk-amerikanske regissøren Tatia Pilieva som sto bak den populære kortfilmen.

Nå har hun kommet med en oppfølger. Og ja, den er faktisk enda kleinere.

I den nye videoen, som har fått tittelen «Undress Me», ser man 20 nye par som skal kle av hverandre og legge seg i samme seng for første gang.

• Se video over.

TV-promo Den nye filmen er laget for å promotere serien «Masters of Sex» som er klar for sin andre sesong.

TV-serien er basert på den sanne historien om sex-forskerne Dr. William Masters og Virginia Johnson, skriver Metro. I 1957 ba nettopp disse forskerne flere menn og kvinner om å kle av hverandre som del av et forskningsprosjekt.

Kortfilmen er ment som en gjenskaping av dette prosjektet.

Den første «First Kiss»- filmen er blitt sett av nærmere 89 millioner på YouTube, men flere har i etterkant blitt skuffet.

Like etter ble det kjent at filmen var en promotering av designmerket WRENs høstkolleksjon og at flere av de «fremmede menneskene» i filmen var profesjonelle skuespillere og modeller.

Det var dermed ikke bare «vanlige folk» på gata, slik man skulle tro ut ifra videoen, som kysset for første gang. Det var flere profesjonelle skuespillere og modeller, som hadde erfaring med slike situasjoner fra før.

Benektet juks Motesjef i WREN, Melissa Coker, benektet imidlertid at alle «kysserne» i filmen var utført av profesjonelle. I et intervju med Fashionista, røpet hun detaljer fra innspillingen av suksessvideoen.

I intervjuet forklarte hun at hun søkte i sitt eget kontaktnettverk etter tilfeldige mennesker som kunne kysse hverandre, og avblåste enkelte nettkritikere som påpekte at filmen bare benyttet seg av skuespillere som var vant til å kysse fremmede.

- Jeg sendte e-post til mange forskjellige mennesker. Det viktigste for meg var å finne forskjellige typer som definitivt ikke kjente hverandre fra før, sa hun.

Motesjefen sto dessuten hardnakket på at samtlige var fremmede, og trakk også fram at en av de mannlige kysserne i videoen jobbet i WREN, og verken var skuespiller eller modell.