Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Slik går det når Pia Tjelta ringer for å få en pizza oppkalt etter seg selv

- Kan du ha den på menyen din?

(Dagbladet): Det er ikke bare Asbjørn Brekke som harselerer med sine kjendisgjester denne høsten.

En viss duo i et annet TVNorge-talkshow, bestående av søskenparet Bård og Vegard Ylvisåker, har tilsynelatende også en forkjærlighet for å teste hvor langt de klarer å tøye stjernestrikken.

I kveldens episode av «I kveld med Ylvis» er det skuespiller Pia Tjelta (35) som blir satt på prøve av bergensbrødrene.

Pia Tjelta-pizza Den «90 minutter»-aktuelle skuespilleren får nemlig en utfordring litt utenom det vanlig.

- Det du skal gjøre er at du skal ringe en pizzarestaurant og tilby dem en deal: De kan få lov til å kalle opp en pizza etter deg, mot at du får en slags rabattordning, lyder «Ylvis»-utfordringen.

- Du må få dem til å lage en Pia Tjelta-pizza, sier Vegard Ylvisåker til en tydelig svett Tjelta.

Til tross for at 35-åringen stiller seg noe motvillig til å ta utfordringen i begynnelsen («eg e jo'kje med på det?!»), er hun likevel med på leken når den først prakkes på henne.

- Hæ? - Hei, dette er Pia Tjelta fra Stavanger som ringer. Jeg er jo ganske ofte innom Stavanger. Så lurer jeg på om det er mulig at vi kan finne en avtale, da, at jeg kanskje får rabatt på pizza mot at dere får kalle opp en pizza etter meg, foreslår en noe pinlig berørt Tjelta overfor restauranten La Piazza i Stavanger.

Pizza-mannen i andre enden reagerer med et enkelt «hæ?», før Tjelta fortsetter:

GOD STEMNING: Etter Pia Tjeltas telefonspøk, bryter programlederne Bård og Vegard Ylvisåker ut i latter. Foto: TVNorge
GOD STEMNING: Etter Pia Tjeltas telefonspøk, bryter programlederne Bård og Vegard Ylvisåker ut i latter. Foto: TVNorge Vis mer

- Jeg lurte på om du kunne ha på din meny en pizza som heter Pia Tjelta-pizzaen, fortsetter hun, før hun nesten bryter ut i latter.

Ikke første gang Tjelta tok spøken med et smil, men fikk likevel litt dårlig samvittighet overfor mannen som tok telefonen:

- Jeg håper han på La Piazza i Stavanger får tilsendt en blomst fra «Ylvis»-redaksjonen, sier Tjelta i en kort kommentar til Dagbladet.

Det er imidlertid ikke første gang Ylvis-brødrene kombinerer en god, gammeldags telefonspøk med en kjent, norsk skuespiller.

Tidligere denne «Ylvis»-sesongen var det Anders Baasmo Christiansen som ble telefonspøkaktør, da han ble utfordret til å ringe ei videosjappe for å forhøre seg om filmer han selv spiller i.

PINLIG: Pia Tjelta har akkurat tilbudt en pizzarestaurant i hjembyen Stavanger å kalle opp en pizza etter henne. Foto: TVNorge
PINLIG: Pia Tjelta har akkurat tilbudt en pizzarestaurant i hjembyen Stavanger å kalle opp en pizza etter henne. Foto: TVNorge Vis mer