Du leser nå Dagbladet Pluss

Slik gikk det med «Farmen»-deltakerne

13 år siden programmets begynnelse.

BLANDEDE FØLELSER: Tidligere «Farmen»-vinner Ingvild Skare Thygesen (21) minnes tiden på gården som et eventyr, hvor avbrekket fra moderne teknologi ble en frihetsfølelse. Ett år etter at Thygesen gikk seirende ut av programmet, ble seeryndlingen kapret av TV 2. Siden da har hun jobbet i sporten, både foran og bak kamera. Foto: SVERRE HJØRNEVIK
BLANDEDE FØLELSER: Tidligere «Farmen»-vinner Ingvild Skare Thygesen (21) minnes tiden på gården som et eventyr, hvor avbrekket fra moderne teknologi ble en frihetsfølelse. Ett år etter at Thygesen gikk seirende ut av programmet, ble seeryndlingen kapret av TV 2. Siden da har hun jobbet i sporten, både foran og bak kamera. Foto: SVERRE HJØRNEVIKVis mer

(Dagbladet): I år er det tretten år siden «Farmen»-programmets spede begynnelse. Siden den gang har seerne fått oppleve både kjærlighet, intriger og tøff konkurranse.

Ny sesong starter i kveld på TV2. En av dem som har deltatt er Ingvild Skare Thygesen (21). Hun gikk seirende ut av «Farmen» som tidenes yngste i 2012, og minnes tiden på gården som et eventyr.

21-åringen elsket å bo med dyrene og uten alle hjelpemidler man ellers har tilgjengelig i hverdagen.

Etter et totalt isolert liv uten telefon og sosiale medier, synes hun imidlertid at det ble i overkant masete i tiden etter at programmet var over.

- Trykk av henvendelser

- Det var veldig slitsomt. Jeg ble sliten både fysisk og psykisk. Når man blir kjent på så kort tid for så mange, går det ikke an å forberede seg på det trykket av henvendelser fra media og andre som kommer.