Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Slik gikk det med «Glee»-skuespillerne

Partnervold, overdose, selvmord og besittelse av barneporno.

GLEE: Her er «Glee»-skuespillerne samlet på Golden Globe Awards i 2010. De vant prisen for beste musikal- eller komedieserie. Foto: NTB/Scanpix.
GLEE: Her er «Glee»-skuespillerne samlet på Golden Globe Awards i 2010. De vant prisen for beste musikal- eller komedieserie. Foto: NTB/Scanpix. Vis mer

Den populære, amerikanske TV-serien «Glee», gikk på TV fra 2009 til 2015. I serien følger man en gjeng High School-elever som opptrer i et kor. Flere av skuespillerne bak de musikalske karakterene har opplevd store tragedier og dramatikk, også bak kamera.

Døde av overdose

Den 13. juli 2013 kom den sjokkerende nyheten om at Cory Monteith var død, 31 år gammel. Den kanadiske skuespilleren spilte en av hovedrollene i «Glee», som den populære fotballspilleren Finn Hudson. I serien har han et romantisk forhold til Rachel Berry, spilt av Lea Michele Safrati. De to var også i et forhold utenfor settet, helt frem til den skjebnesvangre dagen for fem år siden.

Monteith ble funnet død på et hotellrom i Vancouver i Canada. Ifølge obduksjonen var dødsårsaken en overdose, bestående alkohol og diverse narkotiske stoffer som morfin, kodein og heroin.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?