Slik gikk det med «Glee»-skuespillerne

Partnervold, overdose, selvmord og besittelse av barneporno.

GLEE: Her er «Glee»-skuespillerne samlet på Golden Globe Awards i 2010. De vant prisen for beste musikal- eller komedieserie. Foto: NTB/Scanpix.
GLEE: Her er «Glee»-skuespillerne samlet på Golden Globe Awards i 2010. De vant prisen for beste musikal- eller komedieserie. Foto: NTB/Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den populære, amerikanske TV-serien «Glee», gikk på TV fra 2009 til 2015. I serien følger man en gjeng High School-elever som opptrer i et kor. Flere av skuespillerne bak de musikalske karakterene har opplevd store tragedier og dramatikk, også bak kamera.

Døde av overdose

Den 13. juli 2013 kom den sjokkerende nyheten om at Cory Monteith var død, 31 år gammel. Den kanadiske skuespilleren spilte en av hovedrollene i «Glee», som den populære fotballspilleren Finn Hudson. I serien har han et romantisk forhold til Rachel Berry, spilt av Lea Michele Safrati. De to var også i et forhold utenfor settet, helt frem til den skjebnesvangre dagen for fem år siden.

BLACK WEEK!

Les Dagbladet+ til påske for 139,-

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer