Slik gikk det med «Hjartet på rette staden»-stjernene

Ei prøvde seg på Melodi Grand Prix, en annen som regissør og en tredje dukker nå opp igjen i rollen som gjorde han kjent.

GJENGEN SAMLET: Her er 2003-sesongens besetning samlet på Aidensfield Arms, serien og landsbyens gjestgiveri som var en av seriens mest sentrale lokasjoner.
GJENGEN SAMLET: Her er 2003-sesongens besetning samlet på Aidensfield Arms, serien og landsbyens gjestgiveri som var en av seriens mest sentrale lokasjoner. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Dramaserien «Heartbeat», eller som vi bedre kjenner det som på nynorsk «Med hjartet på rette staden», gjør i disse dager et lite comeback på britiske teatre med den turnerende oppsettingen av serien med samme navn. 

Serien debuterte i 1992 og fikk 18 sesonger som slo godt an i Norge. I 2007 ble den kåret til Europas beste dramaserie i Nadia Hasnaouis NRK-serie «Topp 10» og hadde høye seertall både her til lands og i hjemlandet. 

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer