Slik gikk hun inn i rollen som prinsesse Diana

Brukte cocktailpinne for å lamme ansiktet.

SKAL SPILLE DIANA: Naomi Watts (43) har hovedrollen i storfilmen «Caught in flight» og skal portrettere en verdens mest berømte kvinner gjennom tidene. Foto: Stella Pictures
SKAL SPILLE DIANA: Naomi Watts (43) har hovedrollen i storfilmen «Caught in flight» og skal portrettere en verdens mest berømte kvinner gjennom tidene. Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): Denne høsten er det kinopremiere på den biografiske storfilmen om prinsesse Diana «Caught in flight» som blant annet hevder å kartlegge prinsessens romanse med hjertekirurgen Hasnat Khan.

Skuespilleren Naomi Watts (43) har hovedrollen og skal portrettere en verdens mest berømte kvinner gjennom tidene.

For å fremstå så lik som prinsesse Diana som mulig, tok Watts i bruk en noe spesiell metode, hvor gikk rundt med en cocktailpinne i munnen for å lamme den høyre siden av ansiktet sitt.

- Jeg ville ikke bare oppføre seg som henne, det handler også om stemmen hennes og måten hun rørte munnen sin på, sier skuespilleren til Empire Magazine, ifølge Female First.

- Måten hun rørte ansiktet sitt på, er det totalt motsatte av hvordan jeg gjør det. Det var veldig stressende. Jeg kjempet med tanken på å faktisk gjøre rollen på grunn av det. Jeg var redd for alle sammenligninger folk ville gjøre: at nesen ikke var rett, at jeg ikke var lang nok, og at stemmen ikke var lik, sier Watts.

Skuespilleren har tidligere uttalt at det er en stor ære å få spille rollen som den avdøde prinsessa, men overfor britiske Vogue innrømmer hun at hun var livredd da hun skulle ta på seg den store rollen.

- Det er et godt manus, men det er veldig skummelt. Jeg hadde på en måte lyst til å takke nei, men jeg kunne ikke, sier Watts til Vogue.