Slik håper Sony å vinne tilbake Playstation-tilliten

Men tilbyr bare gamle Playstation 3-spill og gratis premium-abonnement.

GAMLE SPILL: LittleBigPlanet er blant spillene Sony tilbyr til sine PS3-spillere etter hackerskandalen. Foto: Sony
GAMLE SPILL: LittleBigPlanet er blant spillene Sony tilbyr til sine PS3-spillere etter hackerskandalen. Foto: Sony Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sony kommer med en «velkommen tilbake»-gave til brukerne av Playstation Network, etter at nettløsning har vært nede siden hackere 19. april klarte å bryte seg inn og skaffe data til opptil 100 millioner personer.

Velkomstpakken innebærer at man kan velge to gratis Playstation 3-spill av et utvalgt av fem og 30 dagers gratis Playstation Plus, skriver kommunikasjonssjef Nick Caplin i Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) i en bloggpost. De som allerede har Playstation Plus, får 60 dager gratis tilgang.

De fem spillene PS3-brukerne kan velge utfra er følgende: Dead Nation, inFAMOUS, LittleBigPlanet, Ratchet and Clank: Quest for Booty og Wipeout HD + Fury.

For de med PSP er mulighetene: LittleBigPlanet, ModNation Racers, Pursuit Force og Killzone: Liberation.

Men mange PS3-spillere klager over at spillene er for gamle og at pakken er skuffende, ifølge BBC.

- Det er klart at det vil være en minoritet av personer der ute som kanskje har spillene, men vi er sikre på at spillene vil tilbyr gratis nå, er av god verdi, sier PR-sjef Jonathan Fargher for SCEE til BBC.

Fargher understreker overfor den britiske kringkasteren at dette er det første steget i å gjenvinne Playstation-brukernes tillit.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer