Slik har du aldri sett Bruce Springsteen

Se de første bildene av ham som likhus-ansatte Guiseppi i «Lilyhammer».

PÅ LIKHUSET:  I slutten av «Lilyhammers» tredje sesong dukker musiker Bruce Springsteen opp som italienske Guiseppi. Han spiller broren til Frank Tagliano, gestaltet av Steven Van Zandt, og jobber på et likhus. Foto: Pål Bugge Haagenrud
PÅ LIKHUSET: I slutten av «Lilyhammers» tredje sesong dukker musiker Bruce Springsteen opp som italienske Guiseppi. Han spiller broren til Frank Tagliano, gestaltet av Steven Van Zandt, og jobber på et likhus. Foto: Pål Bugge Haagenrud Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dag er det premiere på den tredje sesongen av suksess-serien «Lilyhammer». Flere nye navn står på rollelista, og et av dem er selveste Bruce Springsteen (65).

Steven Van Zandt (63), som spiller hovedrollen som Frank Tagliano i tv-serien, har spilt med Springsteen i hans E Street Band i en årrekke, og i begynnelsen av september ble det klart at «The Boss» dukker opp i en gjesterolle.

- Jeg vil ikke avsløre for mye, men han spiller broren min. Vi er tre brødre, der Bruce spiller den mellomste i søskenflokken. Hans karakter eier et begravelsesbyrå, og er egentlig pensjonert, men så driver han fortsatt med litt arbeid i New York, sier Van Zandt til Dagbladet.

• Her kan du se det første videoklippet av Springsteen i «Lilyhammer».

- Skrev rollen for Bruce Dette er Springsteen skuespillerdebut, og navnet på rollefiguren er Guiseppi. Alle scenene med Springsteen er spilt inn i New York, og det er først i åttende og siste episode at den 65-årige rockelegenden dukker opp i ny drakt.

Van Zandt, bedre kjent som Little Steven, har tidligere fortalt at de to musikerkollegene har tullet med at Springsteen skal spille hans italienske bror helt siden han spilte i tv-serien «Sopranos».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer