Slik har du aldri sett Lara Croft før

Nå vil vi bare se mer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||Helt siden vi første gang fikk spille Lara Croft i «Tomb Raider»-serien har opplevelsen hatt samme karakter: Du ser henne bakfra, mens hun hopper, klatrer og skyter seg gjennom tilsynelatende umulige hindre.

Når Lara Croft nå dukker opp i det nedlastbare spillet «Guardian of Light», er det en helt annen opplevelse du har i vente. Her styrer du fortsatt Lara gjennom store brett preget av monstre og puslespill, men denne gangen skjer det skrått ovenfra.

Ettersom dette er det første «Tomb Raider»-spillet som utelukkende selges digitalt (i en nedlasting på over 2GB, riktignok), er det kanskje nødvendig med en nedskalering. Men mindre filstørrelse betyr ikke nødvendigvis mindre innhold - i dette tilfellet er det nemlig tvert imot. Her får du like mye spillglede som i et «fullskala-spill», om ikke mer.

Det hele kan minne litt om «Diablo», faktisk. I stedet for akrobatiske krumspring ligger nå moroa i å utforske mest mulig i langt flatere spillbrett enn det «Tomb Raider»-fans er blitt vant til fra tidligere spill. Du styrer (i konsollversjonene) Lara med venstre tommelstikke, mens du peker og skyter våpnene med høyre. I tillegg har Lara noen hendige bomber som kan fjerndetoneres.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer