Slik har du aldri sett Oslo før

Fotograf Anton Soggiu (32) bruker sølepytter til å lage kunst.

SØLEPYTTKUNST:  Fotograf  Anton Soggius sølepyttbilder fra Oslos gater kan få deg til å endre oppfatning av regnet. Foto:  Anton Soggiu
SØLEPYTTKUNST: Fotograf Anton Soggius sølepyttbilder fra Oslos gater kan få deg til å endre oppfatning av regnet. Foto: Anton Soggiu Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter en desembermåned som har vært mer våt en hvit, har nok de fleste av oss gått litt lei av regnet.

Fotograf Anton Soggiu (32) kan likevel få deg til å endre innstilling. I en serie bilder publisert på Instagram bruker han regnet som inspirasjon. Han viser fram Oslo, slik byen speiler seg i sølepyttene i veien.

- Jeg jobber som frilansfotograf til vanlig, men tar mest reklamebilder i jobben min. Dette er hobby, bildene er tatt for moro skyld. Alt er tatt med iPhone-kamera av motiver som jeg har sett i forbifarten når jeg for eksempel har vært ute og luftet hunden, forteller Soggiu til Dagbladet.

Annet perspektiv De første sølepyttbildene fra Oslo publiserte han i sommer. Siden det har det blitt over 50 bilder som du kan se her.

- Dette gir et litt annet perspektiv på byen, som de fleste ikke ser fordi de bare går rett forbi. Etter at jeg begynte med dette, gjør jeg ikke noe annet enn å gå å se ned i sølepyttene. Jeg har fått noen rare blikk fra folk som lurer på hva jeg driver med, humrer fotografen.

Han har tatt så mange sølepyttbilder at han sier han må begrense seg for at det ikke skal bli spam for de som følger ham på Instagram.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer