Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Slik har du ikke sett Calle før

Ylvis-makkeren ofra lokkene for den gode saken.

SVEISEN: Calle Hellevang-Larsens nye bolleklipp. Her er komikeren fotografert backstage umiddelbart etter friseringen. Foto: Erlend Røeggen/Jørgen Thue/TVNorge
SVEISEN: Calle Hellevang-Larsens nye bolleklipp. Her er komikeren fotografert backstage umiddelbart etter friseringen. Foto: Erlend Røeggen/Jørgen Thue/TVNorge Vis mer

(Dagbladet): Ylvis-brødrenes sidekick Calle Hellevang-Larsen er ett kjennetegn fattigere. Komikeren ofret i dag sine lange lokker på direkten i finalesendingen til «I kveld med Ylvis» på TV Norge.

Mannen som slo gjennom med barndomskompisene i komitrioen Raske menn i 2005 og det siste halvåret vært fast makker for Ylvis-brødrene, er kjent for sine lange, blonde lokker.

Nå ligger de igjen på studiogulvet i Dansens Hus i Oslo, der Ylvis-guttas to timer lange finalesending går av stabelen.

Som tidligere år er målet for sesongavslutningen å mobilisere flest mulig av seerne til å bli faddere for UNICEF, og komikernes mer eller mindre absurde utfordringer til hverandre er blant virkemidlene.

I fjor tatoverte Vegard Ylvisåker logoen til talkshowkonkurrentene i Senkveld på leggen. Resultatet ble 3500 nye støttespillere for FNs barnefond. I år var det Calles sveis som måtte til pers, og kvelden vil vise hvor mange nye UNICEF-faddere som melder seg.

Klokka 22.25 er det 2131 som har meldt seg.

FØR: Slik er vi vant med å se Calle. Foto: Lars Myhren Holand
FØR: Slik er vi vant med å se Calle. Foto: Lars Myhren Holand Vis mer