Buzz Lightyear i «Toy Story»

Slik har du ikke sett ham før

Den folkekjære «Toy Story»-karakteren Buzz Lightyear har fått nytt utseende i den kommende Disney Pixar-filmen «Lightyear».

LIGHTYEAR: Buzz Lightyear har i den kommende storfilmen fra Disney Pixar et nyere utsende enn vi vanligvis er vant til. Video: Disney Pixar Vis mer
Publisert

Neste sommer kommer filmen «Lightyear» som bygger på karakteren Buzz Lightyear, kjent fra «Toy Story»-filmene.

Disney og Pixar produserer filmen, og en ny teaser for filmen ble publisert i forrige uke. I filmen skal skuespiller Chris Evans, kjent fra «Captain America», ha stemmen til Buzz Lightyear.

Endrer utseende

CNN skriver at filmen vil fortelle historien til den «ekte» personen bak den kjente og kjære karakteren. I teaseren er det tydelig at Buzz har fått en ganske stor endring i utseende. Mens han i «Toy Story» var en leke, og med den klassiske grønne og hvite romdrakta, vil han i den kommende filmen både vises med kropp, hår og vanlige klær.

Bakgrunnen for dette er at den kommende filmen ikke handler om leken, men om mennesket Buzz Lightyear som filmen baseres på, skrev Evans på Twitter i fjor.

Chris Evans er tydelig stolt over å få spille rollen som Lightyear.

- Jeg har gåsehud, og det vil jeg ha hver gang jeg ser denne traileren. Eller hører en Bowie-sang. Eller har noen tanker mellom nå og juli. Ikke noe jeg har gjort noen gang har gjort at jeg føler mer glede og takknemlighet. Å få være med på dette vil alltid være i tankene mine, skriver Evans på Twitter.

NYTT UTSEENDE: Slik vil Buzz Lightyear bli seende ut i filmen «Lightyear». Foto: Skjermdump, Youtube / Pixar
NYTT UTSEENDE: Slik vil Buzz Lightyear bli seende ut i filmen «Lightyear». Foto: Skjermdump, Youtube / Pixar Vis mer

Stor inntjening

«Toy Story»-filmene har vært en stor suksess helt siden den første filmen hadde premiere i 1995. Det ser heller ikke ut som interessen har dabbet av etter fire filmer. «Toy Story 4» kom i 2019, og tjente inn over én milliard dollar på verdensbasis. Totalt har filmene tjent inn rundt tre milliarder dollar, ifølge Box Office Mojo.

«Lightyear» har premiere i juli 2022.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer