Slik har du neppe sett «Single Ladies» før

- Det er som å jobbe med Shakespeare.

(Dagbladet): Superstjerna Beyoncé har gitt ut en lang rekke hitsingler i sin tid, både som frontfigur for «Destinys Child» og som soloartist.

I hitkatalogen finner vi blant annet den udødelige singelhyllesten «Singel ladies», som har blitt hyppig kopiert og parodiert i sosiale medier etter at låta kom ut.

Men en mer dramatisk versjon enn Nina Mallins finner du neppe. Se video over.

Var på karaoke Den amerikanske skuespilleren og skribenten Nina Mallin sier til Dagbladet at hun fikk idéen om å gjøre om Beyoncés låter til dramatiske monologer, etter at hun hadde vært på en karaokebar. Flere av superstjernas låter er svært krevende å synge, og det fikk skuespilleren erfare.

- Jeg skulle synge en av hennes låter på karaoke, men klarte ikke å komme meg gjennom låta. Jeg er utrolig inspirert av Beyoncé, for hun har så vakre og sterke tekster. Jeg hadde så lyst til å fremføre låtene hennes og oppleve de følelsene hun synger om, men hadde ikke stemme til å synge dem, sier Mallin til Dagbladet.

Da kom ideén om å fremføre Beyoncés låter som monologer i stedet. På sin nettside har hun lagt ut flere monologer av kjente Beyoncé-låter under fanen «Beyoncelogues».

- Å jobbe med «Beyoncelogues» er som å jobbe med Shakespeare. Når jeg begynte å utforske tekstene hennes var det en naturlig, dramatisk tone som kom fram. Det var en utfordring jeg ikke kunne la gå fra meg, sier hun.

God repsons Mallin forteller at hun har fått veldig mye respons på nettopp disse videoene, og at folk fra hele verden sender henne meldinger om at de synes monologene er morsomme.

Hun har foreløpig ikke fått noen melding fra Beyoncé eller hennes team.

- Bare tanken på at hun kanskje har sett dem gir meg sommerfugler i magen. Jeg vil bare at hun skal vite at jeg gjør dette fordi jeg har en dyp kjærlighet og respekt for henne og musikken hennes, sier hun.