Slik hjalp Daniel Craig Bond-piken sin gjennom den hete dusjscenen

- Det hjalp at han har en fin sans for humor.

BOND-BABE: Bérénice Marlohe (33) spiller Bond-dama Severine i «Skyfall», og Daniel Craig (44) gestalter 007-agenten for tredje gang. Filmen har premiere på norske kinoer førstkommende fredag.  Foto: Stella Pictures
BOND-BABE: Bérénice Marlohe (33) spiller Bond-dama Severine i «Skyfall», og Daniel Craig (44) gestalter 007-agenten for tredje gang. Filmen har premiere på norske kinoer førstkommende fredag. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fire år etter forrige film, og 50 år etter historiens første, nærmer det seg premiere på den 23. filmen om den evigunge agenten James Bond.

«Skyfall» får sin gallapremiere i London i kveld, der prins Charles er blant de ventede gjestene. Filmen er allerede blitt rost opp i skyene av kritikerne, og om tre dager får også norske Bond-fans muligheten til å se hva slags eventyr 007-agenten har lagt ut på denne gang.

Kompleks og mystisk Tradisjonen tro inkluderer agentens eventyr også kvinner. Den franske skuespilleren Bérénice Marlohe (33) er Bond-pike i «Skyfall», og spiller Bonds kjærlighetsinteresse Sévérine.

- En mystisk kvinne, sier Marlohe om karakteren sin til nettstedet Flicksandbits.com og fortsetter:

- Hun er en alliert, samtidig som hun kan være en fiende. Hun er vanskelig å forklare - det er derfor hun appellerer til meg. Sévérine er veldig kompleks og en ordentlige femme fatale.

Marlohe, som er halvt fransk og halvt kambodsjansk, forklarer at hun foretrekker «Bond-dame» framfor «Bond-pike». I «Skyfall» deler hun tittelen sammen med Naomie Harris (36).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer