Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Slik hørtes den «nye» Jackson-låta ut for 18 år siden

Gitt ut av sangerinnen Sa-Fire i 1991.

||| (Dagbladet): Den første nye Michael Jackson-låta på mange år, «This is it», ble lagt ut på nett og sendt ut til radiostasjoner i går.

Det viste seg snart at låta, som skal ha blitt funnet i en eske med gamle Michael Jackson-opptak og deretter gitt moderne lyddrakt og koring av Jackson-brødrene, er gammel.

Paul Anka (68), i våre dager mest kjent som ektemannen til den svenske luksusfrua Anna Anka, skrev den sammen med Jackson i 1983 og vil motta halvparten av inntektene den genererer.

Låta het opprinnelig «I Never Heard», og den planlagte duettversjonen med Anka og Jackson ble aldri noe av. Men flere år senere ga de komposisjonen til den puertoricansk-amerikanske sangerinnen Sa-Fire.

Hun ga den ut på sitt album «I Wasn't Born Yesterday» i 1991. Du kan høre en snutt av denne innspillingen i videoen over, og et utdrag fra Michael Jackson-versjonen under.

Den fikk terningkast fem i Dagbladet, og ble omtalt som en «vakker og verdig svanesang».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling