Slik hørtes det egentlig ut da Ylvis framførte The Fox for 20 000 i Las Vegas

Se det elleville klippet.

(Dagbladet): I helgen opptråde Ylvis under iHeartRadio-festivalen i Las Vegas, og foran 20 000 tilskuere fremførte de suksesslåta The Fox iført revekostymer.

Sangen ble framført med playback, og videoen viser at det de faktisk sang i mikrofonene var ganske annerledes enn det som kom på lufta.

Mediesjef i TVNorge Hanne McBride forklarer til Dagbladet at brødrene ble booket inn på iHeart-festivalen i Las Vegas i siste liten, og derfor ikke hadde band til rådighet eller noe særlig tid til forberedelser.

Det ble raskt avklart at playback var eneste mulighet.

- Når man står foran 20.000 mennesker gir man full gass! Gutta var mygget opp, fordi de drev og filmet bakom-materiale bak scenen og fra scenekanten til I kveld med Ylvis. Da de gjennomgikk materialet, fikk alle seg et aldri så lite klassisk Enriques Iglesias-øyeblikk. Sangen var nemlig svært preget av at de ble litt revet med under fremførelsen. Så klippet viser den nakne sannhet sett fra scenen, og hørt på tape i bakkant, sier McBride til Dagbladet.

Hele seansen skal vises i kveldens utgave av «I kveld med Ylvis», som går klokken 2130 på TVNorge på tirsdager og torsdager.

I programmet kommer også Kristian Valen og Ingrid Olava i studio.