Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Slik hyllet de sin avdøde kollega

Rørende øyeblikk på «The Simpsons».

 HYLLEST:  I den seneste episoden av «The Simpsons» skriver Bart denne hilsenen på tavla. I serien skal Mrs. K pensjoneres. Foto: Youtube
HYLLEST: I den seneste episoden av «The Simpsons» skriver Bart denne hilsenen på tavla. I serien skal Mrs. K pensjoneres. Foto: Youtube Vis mer

(Dagbladet): Den 25. oktober kom nyheten om at skuespilleren Marcia Wallace, kjent som stemmen bak den kjederøykende læreren Edna Krabappel i tv-serien «The Simpson», hadde gått bort.

Wallace hadde i over 30 år kjempet mot brystkreft.

- Var elsket - Hun var elsket av alle på «The Simpsons»  og vi har tenkt til å pensjonere hennes uerstattelige rollefigur, sa produsent Al Jean i en pressemelding dagen etter den sørgelige nyheten ble kjent.

I den seneste episoden av tv-serien,  som ble vist i USA på søndag, hyller Bart sin gamle klasseforstander, Edna Krabappel.

Det skriver nettstedet The Wrap.

Rørende øyeblikk I et rørende øyeblikk skriver nemlig den kjente karakteren Bart Simpson følgende melding på skoletavla:

- Vi kommer virkelig til å savne deg Fru K.

«The Simpsons»-fansen responderte også med videre hyllest i sosiale medier.

Marcia Wallace har vunnet Emmy-pris for beste stemmeskuespill for sin rolle som Mrs. Krabappel, og hadde rollen i over 20 år.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media