<strong>HOT DOG:</strong> Sceneshowene til Miley Cyrus består av en rekke absurde elementer. Her fra konserten på MGM Grand Arena in Las Vegas 1. mars. Photo: Stella Photos
HOT DOG: Sceneshowene til Miley Cyrus består av en rekke absurde elementer. Her fra konserten på MGM Grand Arena in Las Vegas 1. mars. Photo: Stella Photos Vis mer

Slik «jukser» Miley Cyrus på konsertene sine

- Jeg ble sjokkert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet:) Konsertene til Miley Cyrus kan by på så mangt. På hennes siste turné har publikum blant annet fått se henne svinge på en enorm pølse i brød. Hun er også kjent for å kunne stikke tungen langt ut av munnen.

Men hun er åpenbart ikke helt trygg på at hun kan sine egne tekster. 21-åringen må stole på en telepromter, eller karaokeskjerm, når hun synger sangene sine.

Det kommer frem av et bilde på nettsiden RadarOnline, som viser den kontroversielle artisten på scenen i Las Vegas.

- Kikket ofte ned på dem
- Jeg tok bildene fordi jeg ble sjokkert over at hun trengte en skjerm med tekstene sine gjennom hele konserten, forteller den anonyme fotografen til nettstedet RadarOnline.

- Og det var en grunn til at skjermene var der. Jeg så at hun kikket på dem en rekke ganger, sier fotografen.

Til Norge
På selveste valentins-dagen, den 14 februar, åpnet Miley Cyrus sin verdensturné i Canada.Turnéen har hun kalt «Bangerz tour», og i slutten av mai kommer stjerna til Norge.

På turneen har Cyrus provosert på flere forskjellige måter, blant annet ved å stille i et svært dristig marihuana-antrekk.

Den berømte tunga hennes er bygd på scenen og Cyrus poserer i frekke stillinger under hele showet. I et intervju med magasinet W tidligere i år snakket hun blant annet om kritikken hun har opplevd den siste tida.

- Jeg bryr meg ikke en dritt. Jeg er ikke Disney. Alle som hater deg er alltid under deg fordi de er sjalu på det du har, sier hun.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer