HOT DOG: Sceneshowene til Miley Cyrus består av en rekke absurde elementer. Her fra konserten på MGM Grand Arena in Las Vegas 1. mars. Photo: Stella Photos
HOT DOG: Sceneshowene til Miley Cyrus består av en rekke absurde elementer. Her fra konserten på MGM Grand Arena in Las Vegas 1. mars. Photo: Stella PhotosVis mer

Slik «jukser» Miley Cyrus på konsertene sine

- Jeg ble sjokkert.

(Dagbladet:) Konsertene til Miley Cyrus kan by på så mangt. På hennes siste turné har publikum blant annet fått se henne svinge på en enorm pølse i brød. Hun er også kjent for å kunne stikke tungen langt ut av munnen.

Men hun er åpenbart ikke helt trygg på at hun kan sine egne tekster. 21-åringen må stole på en telepromter, eller karaokeskjerm, når hun synger sangene sine.

Det kommer frem av et bilde på nettsiden RadarOnline, som viser den kontroversielle artisten på scenen i Las Vegas.

- Kikket ofte ned på dem
- Jeg tok bildene fordi jeg ble sjokkert over at hun trengte en skjerm med tekstene sine gjennom hele konserten, forteller den anonyme fotografen til nettstedet RadarOnline.

- Og det var en grunn til at skjermene var der. Jeg så at hun kikket på dem en rekke ganger, sier fotografen.

Til Norge
På selveste valentins-dagen, den 14 februar, åpnet Miley Cyrus sin verdensturné i Canada.Turnéen har hun kalt «Bangerz tour», og i slutten av mai kommer stjerna til Norge.

På turneen har Cyrus provosert på flere forskjellige måter, blant annet ved å stille i et svært dristig marihuana-antrekk.

Den berømte tunga hennes er bygd på scenen og Cyrus poserer i frekke stillinger under hele showet. I et intervju med magasinet W tidligere i år snakket hun blant annet om kritikken hun har opplevd den siste tida.

- Jeg bryr meg ikke en dritt. Jeg er ikke Disney. Alle som hater deg er alltid under deg fordi de er sjalu på det du har, sier hun.