<strong>KENT I BADET:</strong> Joakim Berg i spissen for Kent. 13. juni headliner Eskilstuna-bandet Norwegian Wood-fredagen. 
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix
KENT I BADET: Joakim Berg i spissen for Kent. 13. juni headliner Eskilstuna-bandet Norwegian Wood-fredagen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix Vis mer

Slik kan du vinne billetter til Kent og Ane Brun på Norwegian Wood

Svar riktig på tre spørsmål og bli med i trekningen om dagspass.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet og Norwegian Wood-festivalen i Frognerbadet i Oslo gir deg muligheten til å vinne dagspass til alle de tre konsertdagene.

Følg med på Dagbladet.no utover i uka for mulighet til å vinne dagsbilletter til lørdagen da John Mayer står på toppen av plakaten.

Tre spørsmål: Nå kan du vinne dagspass til Norwegian Wood-fredagen 13. juni.

Det eneste du må gjøre er å svare på tre enkle spørsmål - et om Kent, et om Ane Brun og et om Violet Road - og legge igjen noen opplysninger om deg selv.

• Trykk her for å ta Norwegian Wood-quizen der du kan vinne dagspass til fredag 13. juni!

Vinn billetter til Arcade Fire • I den første konkurransen, som vi lanserte i går, kan du vinne to dagspass til torsdag 12. juni.

Da åpner kanadiske Arcade Fire og engelske White Lies årets Norwegian Wood-festival.

Helsvorsk fredag Fredag 13. juni er det altså helsvorsk dag, med Kent øverst på plakaten, Stockholm-bosatte Ane Brun fra Molde og Violet Road fra Kåfjord og Tromsø.

Avslutningsdagen 14. juni er den amerikanske gitarhelten John Mayer headliner, supplert av Passenger, James Vincent McMorrow og up-and-coming Marie Munro.

Få Norwegian Wood-spillelista • Du finner alle Norwegian Wood-artistene i denne Spotify-spillelista fra Dagbladets musikkredaksjon.

ANE BRUN. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
ANE BRUN. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
HER KAN DU HØRE DAGBLADETs NORWEGIAN WOOD 2014-SPILLELISTE I SPOTIFY:

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer