Podkast

Slik kan klimaet reddes. Hør Dagbladets ferske podkast

«Klimapodden: Tolv miljøløsninger» skal gi deg en grunnleggende oversikt over utfordringene, og løsningene, vi står overfor innen klima og miljø.

PODKAST: Dagbladets politiske redaktør, Geir Ramnefjell, har fått med seg Bård Vegar Solhjell fra WWF i en ny podkastserie om klima- og miljøløsninger. Hør podcasten her, eller i din foretrukne podcastapp: Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Første episode av Dagbladets helt nye podkast-satsing: «Klimapodden: Tolv miljøløsninger», er ute.

Hver onsdag fram til nyttår skal programleder Geir Ramnefjell og ekspertkommentator Bård Vegar Solhjell lose deg gjennom en presentasjon av de største utfordringene for klimaet og miljøet - samt gi deg et inntrykk av hvilke løsninger som finnes.

Hør første episode allerede nå:

- Den viktigste saken

- Klimaspørsmålet er kanskje den viktigste saken i vår tid, samtidig som miljøødeleggelsene er en underspilt faktor. Fordi saken er så alvorlig og potensielt truende for jorda og for samfunnet vårt, så blir ofte dekningen veldig preget av katastrofetenkning, og endetidsscenarioer, sier Geir Ramnefjell.

Klimajournalistikk er et område som Dagbladet har satset mye på, og podkasten er en måte å videreføre dette, forteller Ramnefjell. Poenget med podkasten er å vise fram at det faktisk finnes løsninger.

- Det som mangler er ikke løsninger, men politisk vilje, sier Ramnefjell.

- Et sug etter handling

I tillegg til å lede podkastserien, er Geir Ramnefjell politisk redaktør i Dagbladet. Bård Vegar Solhjell er til daglig generalsekretær i WWF Verdens naturfond.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer