<b>TV VIA INTERNETT: Jonas Sverrisson Rasch, tidligere Dagbladet- journalist, forteller at han og familien er fornøyd med sin Apple-tv og muligheten til å se tv via internett når det passer best. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
    </b>
TV VIA INTERNETT: Jonas Sverrisson Rasch, tidligere Dagbladet- journalist, forteller at han og familien er fornøyd med sin Apple-tv og muligheten til å se tv via internett når det passer best. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

Slik kapper du tv-regninga med flere tusen kroner

Med NRK-lisens og strømmetjenester for sport og underholdning, kan tv-kostnadene komme opp i mange tusen kroner i året. Med disse grepene reduserer du enkelt tv-utgiftene.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Måten vi ser tv på har endret seg stort de siste årene. Fra å kun se tv lineært, har nå flere og flere av oss fått ulike abonnementer på forskjellige strømmetjenester som TV2 Sumo, Netflix og HBO.

Hvis man legger lisensregningen til NRK, som er på 2834,70 kroner i året, sammen med prisen for TV2 Sumo sport premium (399,- per måned), med for eksempel prisen på strømmetjenesten Netflix (129,-per måned) blir prislappen rundt regnet 8 500 kroner i året.

- Jeg skal garantert kutte kabelen, sier kommunikasjonsrådgiver Hans-Petter Nygård- Hansen.

I dag leier han PVR-boks av Get, som sørger for digitale tv-signaler og tilgang til kanaler som NRK, TV2, TVNorge og TV3 for 6600 kroner i året. I tillegg betaler han for strømmetilbud som Netflix, HBO, Dplay og TV2 Sumo.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn