Psykisk sykdom

Slik kom hun seg ut av depresjon og selvmordstanker

Flere i familien til bokdebutant Eva Aagaard har slitt med tung psykisk sykdom. Selv fryktet hun at sykdommen var arvelig.

DEBUTANT: Den danske forfatteren Eva Aagaard (28) debuterer med boken «Døtre». Den handler om hvordan psykiske lidelse påvirker alle i en familie. Foto: John T. Pedersen
DEBUTANT: Den danske forfatteren Eva Aagaard (28) debuterer med boken «Døtre». Den handler om hvordan psykiske lidelse påvirker alle i en familie. Foto: John T. Pedersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Når en person blir psykisk syk, må hele familien rundt forholde seg til sykdommen. Det er ikke bare én person som blir berørt, sier Eva Aagaard.

Den danske journalisten på 30 år er bokaktuell, for første gang. Den vevre skikkelsen har lenge båret på historien som tar opp tunge tema som selvmord, arvesynd, vanskelige familierelasjoner, identitet, skam og fortielse.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer