Slik kom hun seg videre etter de tøffe årene

- Det er ikke beksvart i livet mitt. Jeg har en fin hverdag, med masse gøy jobb og fine mennesker rundt meg, sier Bettan.

MER JAZZ: Elisabeth Andreassen er på vei ut på turne igjen, denne gangen med nye musikere, og hun spiller selv mer, både gitar og kontrabass. Foto: Anita Arntzen
MER JAZZ: Elisabeth Andreassen er på vei ut på turne igjen, denne gangen med nye musikere, og hun spiller selv mer, både gitar og kontrabass.
Foto: Anita Arntzen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Jeg har alltid vært en som setter igang nye ting og alltid tenkt at alt må boble oppover. Jeg kan ikke la ting dra meg ned, men få alt opp og ut, og så komme meg videre, sier Elisabeth Andreassen (59) fra sitt eget kjøkken på Frogner i Oslo.

Neste uke legger hun ut på turné igjen, og selv om hun nesten akkurat kom hjem fra juleturné, bobler artisten over av forventning for å stå på scenen igjen.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer