Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Slik kom hun seg videre etter de tøffe årene

- Det er ikke beksvart i livet mitt. Jeg har en fin hverdag, med masse gøy jobb og fine mennesker rundt meg, sier Bettan.

MER JAZZ: Elisabeth Andreassen er på vei ut på turne igjen, denne gangen med nye musikere, og hun spiller selv mer, både gitar og kontrabass. <br>Foto: Anita Arntzen
MER JAZZ: Elisabeth Andreassen er på vei ut på turne igjen, denne gangen med nye musikere, og hun spiller selv mer, både gitar og kontrabass.
Foto: Anita Arntzen Vis mer

(Dagbladet): - Jeg har alltid vært en som setter igang nye ting og alltid tenkt at alt må boble oppover. Jeg kan ikke la ting dra meg ned, men få alt opp og ut, og så komme meg videre, sier Elisabeth Andreassen (59) fra sitt eget kjøkken på Frogner i Oslo.

Neste uke legger hun ut på turné igjen, og selv om hun nesten akkurat kom hjem fra juleturné, bobler artisten over av forventning for å stå på scenen igjen.

- Jeg har fortsatt like stor barnslig entusiasme for karrieren min som jeg hadde for 30 år siden, sier hun leende og skjenker i kaffe.

De fleste veggene i den store osloleiligheten er mørke, kjøkkeninnredningen like så, men rommene virker likevel ikke dystre. På alle bord og i alle vinduskarmer står friske blomster. Interiøret kan minne litt om livet hennes de to siste åra. Mørke hendelser har rammet inn hverdagen, men Bettan velger å vektlegge de blomstrende tingene.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?