Slik kom Marit Breivik seg videre fra mannens brå død

- Jeg var fortsatt på flyplassen da jeg fikk dødsbudskapet.

SAVN ETTER SPENNING: I femten år, fra 1994-2008, var Marit blant verdens beste håndballtrenere. 
- Jeg kan ta meg i å savne spillerne og spenningen. Men jeg er med innimellom på landslagstreninger, det synes jeg er veldig fint. Foto: Thomas Rasmus Skaug
SAVN ETTER SPENNING: I femten år, fra 1994-2008, var Marit blant verdens beste håndballtrenere. - Jeg kan ta meg i å savne spillerne og spenningen. Men jeg er med innimellom på landslagstreninger, det synes jeg er veldig fint. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Selvsagt var det i håndballmiljøet Marit Breivik møtte han som skulle bli hennes ektemann. Niels Hertzberg jobbet som generalsekretær i Norges Håndballforbund da de to ble et par på midten av nittitallet. Breivik hadde begynt som trener for kvinnelandslaget i håndball.

- Det var ikke var gitt at vi skulle bli kjærester. Han var fjorten år eldre enn meg. Men når det etter hvert føltes så sterkt, var det bare å åpne opp, forteller Marit.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer