Du leser nå Dagbladet Pluss

Slik kommer du garantert i julestemning: I år kan du velge blant 13 gamle og nye julekalendere

NRKs helt ferske juleepos, «Snøfall», er årets store adventssatsing, men det er nok å velge mellom for hele familien.

STORSATSING: Halvnissen Selma (Siri Skjeggedal,foran) lever i Verden Utenfor (VU), mens Frida (Charlotte Myrset) og Pil (Kevin Haugan) bor i den magiske landsbyen
&nbsp;<span style="background-color: initial;">«Snøfall» sammen med julenissen Julius (Trond Høvik). I dagene fram mot jul kan vi følge Selma som finner en hemmelig portal og ender opp i nissebyen. Sendes på NRK Super klokka 18.00, NRK1 klokka 18.35, og kan også strømmes&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">på nrk.no. Foto: Lena Saugen / NRK</span>
STORSATSING: Halvnissen Selma (Siri Skjeggedal,foran) lever i Verden Utenfor (VU), mens Frida (Charlotte Myrset) og Pil (Kevin Haugan) bor i den magiske landsbyen  «Snøfall» sammen med julenissen Julius (Trond Høvik). I dagene fram mot jul kan vi følge Selma som finner en hemmelig portal og ender opp i nissebyen. Sendes på NRK Super klokka 18.00, NRK1 klokka 18.35, og kan også strømmes på nrk.no. Foto: Lena Saugen / NRKVis mer

- Julekalenderen på NRK skaper stort engasjement hvert år, sier kanalredaktør Hildri Gulliksen i NRK Super til Dagbladet.

- Alle generasjoner har sine favoritter, og det virker som at julekalenderne er med på å prege og definere førjulstida for mange. Det er vi både ydmyke og veldig glade for, fortsetter hun.

NRKs helt ferske juleepos, «Snøfall», er årets store adventssatsing, og med en prislapp på hele 50 millioner kroner er det store forventninger til foreldreløse Selma og hennes reise til Snøfall.

Lite pågang

Men «Snøfall» er så absolutt ikke alene om å konkurrere om førjulsstemningen. Er du lysten på å åpne andre tv-luker de neste ukene er det flust å velge mellom av både gammelt og nytt.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.