Friends 25 år:

Slik oppsto den spesielle latteren

I disse dager har den folkekjære TV-serien «Friends» 25-årsjubileum. Her er noen av skuespillernes beste historier fra de ti åra de var sammen på skjermen.

RØPER NYE DETALJER: Maggie Wheeler, som spilte gjesterollen Janice i «Friends», forteller hvorfor hun lagde Janices karakteristiske latter. Her på jubileumsutstillingen i anledning seriens 25 årsjubileum, som åpnet fredag i New York City. Foto: Angela Weiss / AFP
RØPER NYE DETALJER: Maggie Wheeler, som spilte gjesterollen Janice i «Friends», forteller hvorfor hun lagde Janices karakteristiske latter. Her på jubileumsutstillingen i anledning seriens 25 årsjubileum, som åpnet fredag i New York City. Foto: Angela Weiss / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I løpet av ti år, ti sesonger og 236 episoder rullet den folkekjære TV-serien på skjermen. Ved hjelp av strømmetjenestene er TV-komedien «Friends», om de seks vennene Monica, Chandler, Ross, Rachel, Joey og Phoebe, er fortsatt en favoritt blant publikum.

22. september er det 25 år siden den første episoden med vennegjengen i New York City, ble sendt.

Men alt gikk ikke helt som planlagt og karakterenes historier ble endret underveis. Her er noen av skuespillernes beste historier fra innspillingstida.

Var redd for å møte Matt Le Blanc

Jennifer Aniston, som spilte Rachel Green, var engstelig for å møte motspilleren Matt LeBlanc, som spilte Joey Tribbiani. Flere i ensemblet var skeptisk til LeBlanc på grunn av fordommer mot hans modellaktige utseende, men skal ha snudd da de møtte han.

I et intervju med People i 1995, fortalte Aniston at hun fryktet han var en macho type.

- Han (LeBlanc) synes det er veldig morsomt nå. Faktisk så kan han sitte og trøste meg som Courteney (som spilte Monica) og Lisa (som spilte Phoebe), sa hun da.

Likte ikke romansen mellom Joey og Rachel

I boka «Top of the Rock: Inside the Rise and Fall of Must See TV», skrevet av Warren Littlefield, forteller manusforfatter David Crane at skuespillerne friket ut, da de fikk vite om romansen som oppsto mellom karakterene Joey og Rachel i sesong åtte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer