JUBLER: Slik reagerte Nico & Vinz etter at Josh Kaufman sang «Am I Wrong» i «The Voice»-finalen. Foto: NBC
JUBLER: Slik reagerte Nico & Vinz etter at Josh Kaufman sang «Am I Wrong» i «The Voice»-finalen. Foto: NBCVis mer

Slik reagerte Nico & Vinz da «The Voice»-vinneren framførte deres låt

Josh Kaufman vant med «Am I Wrong».

(Dagbladet): Under nattas «The Voice»-finale i USA gikk Josh Kaufman helt til topps med norske Nico & Vinz' Billboard-hit «Am I Wrong».

Med R&B-stjernen Usher som mentor, trakk han det lengste strået mot de andre finalistene Christina Grimmie og Jake Worthington.

Nicolay Sereba og Vincent Dery var i publikum under finaleshowet, og ble filmet av kameraene etter Kaufmans coverversjon.

Den amerikanske soulsangeren fra Florida hadde med seg de tidligere «The Voice»-deltakerne T.J. Wilkins, Stevie Jo og Sisaundra Lewis på opptredenen.

Teksttrøbbel Selv om Kaufman endte opp med å vinne, holdt det på å gå galt da hjelperen Stevie Jo glemte «Am I Wrong»-tekstlinja han skulle synge. Han ble plutselig veldig stresset, før han stotrende fikk sunget «don't let them compare you, no».

Det lille feilskjæret klarte imidlertid ikke å velte den norske superhiten, og kvartetten hentet seg fint inn igjen.

Finalen gikk over to kvelder. I tillegg til «Am I Wrong», sang Kaufman en duett med Robin Thicke, en duett med Usher, og gjorde også versjoner av Adeles «Set Fire to the Rain» og Stevie Wonders «Signed, Sealed Delivered I'm Yours».

UPS: Den tidligere deltakeren Stevie Jo, som dukket opp på scenen under «Am I Wrong», holdt på å stikke kjepper i hjulene for Josh Kaufman da han glemte teksten. Foto: NBC
UPS: Den tidligere deltakeren Stevie Jo, som dukket opp på scenen under «Am I Wrong», holdt på å stikke kjepper i hjulene for Josh Kaufman da han glemte teksten. Foto: NBC Vis mer

Også Ed Sheeran og Coldplay opptrådte.

Billboard-suksess De siste tre ukene er det ingen som har gjort et kraftigere byks oppover Billboards singelliste enn Nico & Vinz. 

Duoen har nemlig på den tiden beveget seg fra en 91. plass til en 18. plass på Billboard Hot 100 med låta «Am I Wrong» - og det er ingenting som tilsier at låta ikke skal fortsette klatringen.

Det samme bransjebladet har spådd at «Am I Wrong» kommer til å bli en av sommerhitene i USA.

VINNEREN: Josh Kaufman. Foto: NTB Scanpix
VINNEREN: Josh Kaufman. Foto: NTB Scanpix Vis mer