Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Marion Ravn

Slik reiste hun seg etter bruddet

Brutalt ærlig og mørkt, kaller Marion Ravn sitt kommende album. Det handler om tida etter at hun ble skilt.

NYTT LIV: Etter samlivsbrudd og et langt liv som artist med turneer og utenlandsopphold, har Marion Ravn de siste årene gått gjennom en livsendring. - Jeg blir egentlig kjent med Oslo for første gang, forteller hun. Foto: Bjørn Langsem
NYTT LIV: Etter samlivsbrudd og et langt liv som artist med turneer og utenlandsopphold, har Marion Ravn de siste årene gått gjennom en livsendring. - Jeg blir egentlig kjent med Oslo for første gang, forteller hun. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

- Da jeg var 15 år var målet å bli den neste Madonna. Jeg håper fortsatt å kunne leve av musikk til jeg blir 60, men nå er ambisjonen mer Kari Bremnes enn Madonna.

Marion Ravn (34) lener seg tilbake i sofaen og tar en slurk av en stor tekopp. Historien hennes er velkjent for de fleste. I tenåra spilte hun store konserter og reise verden rundt sammen med M2M-makker Marit Larsen, før duoen plutselig ble droppet av plateselskapet.

Store deler av 20-åra bodde hun i USA for å bygge en solokarriere der. De siste åra har artisten imidlertid vent nesa hjemover, gitt ut musikk og gjort alt fra musikal til tv-jobbing i Norge, og for første gang bosatt seg ordentlig i hjemlandet.

Fredag gir hun ut første singel fra sitt kommende album. Lydbildet er langt nærmere Bremnes enn Madonna, også språket. Denne gangen har hun for første gang på lenge skrevet låtene på norsk.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?