Slik ser «Alone in the Dark» ut på Wii

Se forskjell på versjonene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Atari har nå fortalt at deres kommende «Alone in the Dark»-spill også vil utgis på PlayStation 2 og Wii, i tillegg til de allerede annonserte versjonene til PlayStation 3, Xbox 360 og pc.

De to nyannonserte versjonene utvikles av spillselskapet Hydravision - men alle versjonene vil fortelle samme skrekkhistorien om Edward Carnby som må avdekker mystiske begivenheter som skjer under Central Park i New York.

- Å realisere de enorme ambisjonene til «Alone in the Dark» er en stor teknologisk utfordring, spesielt på Wii og PlayStation 2. Vi er imidlertid sikre på at spillerne vil være imponert over hva Hydravision har fått til med de to konsollene - spesielt på Wii der spillet er formet rundt konsollens unike kontrollere, sier Ataris Mathias Hautefort i en pressemelding.

«Alone in the Dark» er en klassisk spillserie som har ligget død i en årrekke. Når det nye spillet lanseres i begynnelsen av neste år vil det være bygget opp i samme stil som en tv-serie, inndelt i «episoder» som hver seg bygger opp til et spenningsmoment.

Manuset er ført i pennen av «Sleepers»-forfatter Lorenzo Carcaterra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer