Slik ser «Alone in the Dark» ut på Wii

Se forskjell på versjonene.

(Dagbladet.no): Atari har nå fortalt at deres kommende «Alone in the Dark»-spill også vil utgis på PlayStation 2 og Wii, i tillegg til de allerede annonserte versjonene til PlayStation 3, Xbox 360 og pc.

De to nyannonserte versjonene utvikles av spillselskapet Hydravision - men alle versjonene vil fortelle samme skrekkhistorien om Edward Carnby som må avdekker mystiske begivenheter som skjer under Central Park i New York.

- Å realisere de enorme ambisjonene til «Alone in the Dark» er en stor teknologisk utfordring, spesielt på Wii og PlayStation 2. Vi er imidlertid sikre på at spillerne vil være imponert over hva Hydravision har fått til med de to konsollene - spesielt på Wii der spillet er formet rundt konsollens unike kontrollere, sier Ataris Mathias Hautefort i en pressemelding.

«Alone in the Dark» er en klassisk spillserie som har ligget død i en årrekke. Når det nye spillet lanseres i begynnelsen av neste år vil det være bygget opp i samme stil som en tv-serie, inndelt i «episoder» som hver seg bygger opp til et spenningsmoment.

Manuset er ført i pennen av «Sleepers»-forfatter Lorenzo Carcaterra.

Atari kunne i en pressemelding i dag forøvrig fortelle at den nordamerikanske delen av selskapet vil slutte med spillproduksjon, og heller fokusere på distribusjon. Atari-sjef David Pierce har også sagt opp jobben, etter at Atari i lengre tid har slitt med økonomiske problemer.

EGNE KONTROLLERE: Slik ser Wii-versjonen av «Alone in the Dark» ut - denne vil benytte seg av de unike Wii-kontrollene. Foto: ATARI
EGNE KONTROLLERE: Slik ser Wii-versjonen av «Alone in the Dark» ut - denne vil benytte seg av de unike Wii-kontrollene. Foto: ATARI Vis mer
PS2: Slik ser spillet ut på PlayStation 2.
HØYERE OPPLØSNING: Slik ser spillet ut på Xbox 360 og PlayStation 3.