Slik ser ikke Netflix-skiltet ut lenger

Vandaler med chill humor.

MANGLER NOE? Slik ser Netflix-logoen opprinnelig ut. Nylig så en opportunistisk tagger sitt snitt til å pynte på et skilt utenfor strømmetjenestens hovedkvarter. Foto: Scanpix
MANGLER NOE? Slik ser Netflix-logoen opprinnelig ut. Nylig så en opportunistisk tagger sitt snitt til å pynte på et skilt utenfor strømmetjenestens hovedkvarter. Foto: ScanpixVis mer

(Dagbladet): Tidligere i høst skrev Dagbladet at du neppe er over 25 år hvis du skjønner hva begrepet «Netflix and chill» betyr.

For uvitende i alle aldre kan vi avkrefte at uttrykket innebærer avslapping. Ifølge internett-oppslagsverket Urban Dictionary er forklaringen nemlig følgende:

«Det betyr at du besøker partneren din sitt hus, og har sex med Netflix på i bakgrunnen».

Det er det tydeligvis noen som mener at strømmegigantens ansatte burde anerkjenne. Noen har nemlig tagget «and chill» rett under selskapets logo på et skilt utenfor Netflix' hovedkvarter.

The Independent skriver at bildet av det «nyoppussede» skiltet har blitt postet både på Reddit og Twitter.

Avisen melder også at det småfrekke logoinnspillet ble malt over i løpet av kort tid.

Kanskje Netflix ikke er så gira på tanken om at serier som «House of cards», «Narcos» og «Orange is the new black» spiller rollen som andrefiolin når abonnenter verden over går i babyskapingsmodus?