I TOPPFORM: Michael Jackson - her avbildet under Valle Hovin-konserten - gjør comeback til sommeren. FOTO: HANS ARNE VEDLOG
I TOPPFORM: Michael Jackson - her avbildet under Valle Hovin-konserten - gjør comeback til sommeren. FOTO: HANS ARNE VEDLOGVis mer

Slik skal du få se Michael Jackson igjen

Spiller 30 konserter i Europa.

(Dagbladet.no): Ryktene har svirret lenge, og torsdag skal den endelige bekreftelsen komme: Michael Jackson gjør et etterlengtet comeback til sommeren.

Den tidligere prinsen av pop har ikke spilt en eneste konsert på drøyt fire år, han har ikke turnert på 13 år, og ikke sluppet en skive siden 2001 - men nå skal det skje ting. Det vil imidlertid ikke være snakk om en vanlig turné.

Ifølge flere aviser - blant annet The Guardian - vil Jackson offentliggjøre at han skal spille flere konserter på O2 Arena i London, der Prince spilte 21 konserter i fjor. Jackson planlegger ifølge ryktene å spille 30 konserter - altså enda flere enn sin 80-tallsrival.

Jackson skal ifølge britiske medier selv stille på pressekonferansen for å offentliggjøre konsertserien.

Helse- og skandalerykter har forfulgt popikonet de siste månedene, men dette er etterlengtede nyheter for alle som bryr seg om artisten Michael Jackson.

Det har nemlig vært lenge siden det har vært noe nytt å melde på den fronten.

Riktignok har det dukket opp historier om at poplegenden har vært i studio med produsent Will.I.Am, men han advarte i fjor mot å få forhåpninger om nye låter med det første.

Så får vi uansett håpe at Jackson er i bedre form enn i 2006, da han sang noen få linjer på «We Are the World» på World Music Awards. Lyd- eller vokalproblemer førte til at han bare klarte å framføre noen få linjer.