Slik svarer Tidal på USA-floppen: - For tidlig å konkludere

Svarer med å lansere ny tjeneste.

LANSERER TIDAL X: Tidals redaksjonssjef, Sveinung Rindal, forklarer at TIDAL X blant annet vil gi sine norske brukere tilgang til konserter med norske og internasjonale artister. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
LANSERER TIDAL X: Tidals redaksjonssjef, Sveinung Rindal, forklarer at TIDAL X blant annet vil gi sine norske brukere tilgang til konserter med norske og internasjonale artister. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For et par uker siden fikk Jay-Z med seg et bredt lag av amerikanske superstjerner for å lansere den norske musikkstrømmetjenesten Tidal i USA. 

Tjenesten har fått mye omtale den siste tida, og ikke alt har vært av den positive sorten.

- Total musikkleverandør Nå lanserer imidlertid Tidal også livekonseptet TIDAL X, som blant annet vil gi sine norske brukere tilgang til konserter med norske og internasjonale artister.

- Tidal X er et konsept hvor vi ønsker å lage rom for fansen til å oppleve artister på nært hold. Vi vil kunne sette opp unike konserter, hvor fansen får møte artister backstage, eller i andre omgivelser. De som betaler for musikken hos oss, skal få ulike fortrinn i form av at man får opplevelser man gjerne ikke ville fått andre steder, sier Tidals redaksjonssjef, Sveinung Rindal, til Dagbladet, og fortsetter:

- Vi ønsker å være mer synlig, og mer til stede under events og festivaler. Noen strømmetjenester er bare rene strømmetjenester, mens vi ønsker å være en total musikkleverandør. Derfor har vi også satt i gang initiativer som Tidal X.  

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer