Du leser nå Dagbladet Pluss

Alicia Vikander:

Slik trente hun for å bli «nye» Lara Croft

Den norske regissøren av «Tomb Raider», Roar Uthaug, fikk Alicia Vikander til å gi alt.

GJENSYN MED LARA: Vi møter en yngre og kampsporttrenende Lara Croft i den nye filmen om spillheltinnen, som kommer på kino i vår.
GJENSYN MED LARA: Vi møter en yngre og kampsporttrenende Lara Croft i den nye filmen om spillheltinnen, som kommer på kino i vår.Vis mer

SOUTHAMPTON (Dagbladet): Finansieringen er amerikansk, innspillingslokasjonene britiske og sørafrikanske. Men Roar Uthaug og Alicia Vikander hadde et viking-ess i ermet under tilblivelsen av vårens storfilm «Tomb Raider».

Når regissør og hovedrolleinnehaver hadde detaljer å diskutere, var det bare å slå over på svorsk.

– Det er noe helt annet å snakke morsmålet sitt, erkjenner Vikander da Dagbladet besøker opptakssettet utenfor sørengelske Southampton.

– Det er flott å kunne kommunisere på våre egne språk, istemmer Uthaug.

– Ulempen er at ingen andre her skjønner bæret.

Ingen Jolie-kopi

Forventningene er desto mer internasjonale til actioneventyret som får kinopremiere 16. mars. Uthaugs Hollywood-debut er en såkalt «reboot» av filmserien vi husker fra 2000-tallet med Angelina Jolie som skattejegeren Lara Croft.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.