Slik vinner du livets 100 meter de neste 365 dagene

2017, ærlig versjon.

VELKJENT DISTANSE: Et nytt år skal sprintes gjennom, her symbolisert ved verdens raskeste mann, Usain Bolt fra Jamaica. Foto: NTB Scanpix
VELKJENT DISTANSE: Et nytt år skal sprintes gjennom, her symbolisert ved verdens raskeste mann, Usain Bolt fra Jamaica. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Pang. Løpet til nyttårspistolen er fortsatt rødglødende og hele Norge gleder seg. Et nytt år er over oss og nå gjelder det å innta startposisjon. Skaffe seg grep og friksjon. Sørge for at nettopp du kan ta innersvingen på distansen livets 100 meter de neste 365 dagene.

Det er bare så innmari mange hekker i veien, sier du? Jeg har løsningen. Det gjelder å legge press på seg selv. Skaffe seg såpass mengder med umulig fart og moment at hekkene flyr til helvete og man verken trenger å se til høyre, venstre, eller bakover. En plan feiler bare dersom man stopper opp.

Så! Vi trenger nyttårsforsetter. Jeg kan begynne: Jeg vil bidra til mindre klimautslipp! Et godt og nobelt nyttårsforsett. Moderne og trendy er det også. To fluer i en smekk. Jeg redder verden og blir kul samtidig. Kanskje jeg får gratis kaffe på Mesh og kan diskutere teknologisk og politisk disrupsjon med Norges neste Steve Jobs. Tre fluer i en smekk i så fall.

Litt dumt at denne ideen traff meg på Gardermoen, bare. Jeg er jo litt lei av kaffe også, og så kan jeg vel strengt tatt ikke nok om emnet. Jeg hadde blitt avslørt. Glem den. Mindre utslipp i 2018. La oss kikke på tingene som lar seg gjøre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer