Slipknot hjelper Satyricon

Slipknots trommis Joey Jordison skal turnere med det norske black metal-bandet Satyricon i USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Satyricon har lenge slitt med å turnere USA fordi trommis Kjetil «Frost» Haraldstad nektes arbeids og oppholdstillatelse på grunn av en 13 år gammel voldsdom.

Bråket rundt Frosts visa kom i forbindelse med at Satyricons turne sammen med amerikanske Morbid Angel. Satyricons vokalist, gitarist og låtskriver Sigurd «Satyr» Wongraven løste problemet med å hyre inn Zyklons trommis.

Stjernehjelp

Nå står USA igjen for tur, og USA vil fortsatt ikke tillate Frost å spille trommer i landet. Men denne gang får Satyr stjernehjelp i rytmeseksjonen.

Slipknots Joey Jordison skal spille trommer i bandet under en tre uker lang USA-turne melder Satyricon i en pressemelding i dag.

- Jeg trengte ikke å overtale Joey om at det var kult å turnere med Satyricon. Det var heller et spørsmål om å løse praktiske problemer rundt at Joey er et viktig medlem av en meget suksessrikt band. Hans entusiasme og evner er akkurat det Satyricion trenger, skriver Wongraven.

Slipknot har for tida stor suksess med skiva «Vol 3: The Subliminal Verses». 15. oktober spiller de ni gutta sammen med Slayer i Oslo Spektrum.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer