Slipknot spiller på Hove i sommer

Bekrefter seg selv.

TILBAKE TIL NORGE: Slipknot - her avbildet under konserten i Oslo spektrum i november - kommer tilbake til Norge. FOTO: SCANPIX  
 Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX
TILBAKE TIL NORGE: Slipknot - her avbildet under konserten i Oslo spektrum i november - kommer tilbake til Norge. FOTO: SCANPIX Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det maskerte metalbandet Slipknot fra Iowa er bekreftet som den første headlineren til årets Hove-festival.

Det bekrefter bandet selv på sin egen hjemmeside.

Ifølge pressetalsmann Gaute Drevdal er det et populært valg, da Slipknot har vært et hyppig nevnt ønske på festivalens hjemmesider.

- Vi er veldig opptatt av å ha en god metallpakke, i tillegg til rock, hip hop og klubbmusikk. Nå er den viktigste metallbrikken på plass, og det er også kult at de er så ivrige på å spille at de går ut med dette selv før vi rekker å gjøre det, sier Drevdal.

Bandet har gjestet Oslo flere ganger tidligere, og har gitt ut fire album - sist «All Hope Is Gone» i fjor.

Denne fikk terningkast fire av anmelder Togrim Øyre:

Tittelkuttet blander death metal og rock?n roll på en måte de færreste har klart før, mens «Psychosocial» garantert kommer til å gi bandet radiotid som innehaver av noen av Slipknots mest umiddelbare riff til dato.

Det er likevel et eller annet som ikke er helt på topp her. Der bandet på hver eneste utgivelse har tatt uttrykket til nye høyder både innholdsmessig og kreativt, er det noe som smaker av stagnasjon her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer